Home Troktiko & άλλα blogs Vodafone à la…Turkcell…Προσοχή!

Vodafone à la…Turkcell…Προσοχή!

989
2

Προσοχή σε ολους τους ταξιδιώτες που έχουν ασύρματο ιντερνετ Vodafone, και το χρησιμοποιουν στα ταξίδια τους προς Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω, Κάλυμνο, Σύμη, Ρόδο και άλλα μικρά γειτονικά νησιά. Ξαφνικά εκεί που σερφάρετε μπορεί να χαθεί το σήμα “Vodafone GPRS” και “Vodafone 3G+” και να εμφανιστεί η Turkcell με χρέωση 0.7€/ΜΒ . Απιστευτο!!!
ΕΝΩ ΣΕΡΦΑΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ “TURKCELL” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΣΩ ΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑ SMS ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ε! ΛΕΓE: Η ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤURKCELL EINAI 0,7E/MB και ειχα κατεβάσει ήδη 100MB! Φανταστείτε λογαριασμος που μου ερχετε! εγω φταιω να τους παρω και να τουσ βρισω τωρα?

Και σχόλιο από άλλον αναγνώστη
Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Επειδή πηγαίνω συχνά Μυτιλήνη, έχω παρατηρήσει οτι σε ορισμένα σημεία τουρκικες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (Turkcel, Avea), μπαίνουν στις δικές μας συχνότητες (στέλνουν και sms, welcome to Turkey….).
Το αποτέλεσμα είναι να αντικαθιστούν τις δικές μας, και αν δεν το καταλαβεις ενώ νομίζεις οτι κάνεις κλήσεις απο το δικό σου δίκτυο, να κάνεις απο το δικό τους, με τις ανάλογες χρεώσεις…. Το καλύτερο είναι ειδικά στα κινητά να βάζετε στο χειροκίνητο την εύρεση δικτύου και όχι στο αυτόματο, ώστε να μην μπορεί ξένος παροχος

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Στο Πλωμάρι συγκεκριμένα είσαι στη θάλασσα για μπάνιο, είσαι μέσα στο σπίτι σου ή είσαι στο λιμάνι για βόλτα το τούρκικο δίκτυο επικρατεί στη σύνδεση, με αποτέλεσμα να χρεώνεται ο λογαριασμός περισσότερο αν πάρεις τηλέφωνο ή ακόμα και αν σε καλέσει κάποιος άλλος χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Comments Closed

2 COMMENTS

  1. ΑΥΤΟ κι αν είναι (ή όχι;) θέμα “ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ”…
    αν περιμένουμε όμως απο τους δικούς μας άρχοντες (τρομάρα μας), σωθήκαμε…
    μόνο τους παχυλούς μισθούς ξέρουν να ενθυλακώνουν μετά βουλιμίας…
    Στα χνάρια τους κατά πως φαίνεται και οι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές…
    μόνο για “εορτάς και πανηγύρεις” και αυτοί…
    άραγε το τσεκάρισαν οι χθεσινοί υψηλοί προσκεκλημένοι στο ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στη Σκάλα Σκαμιάς;
    Ή απλώς ήρθαν-είδαν και απήλθαν … χορτάτοι;

  2. και σε μενα μου συνεβει αυτο .. Αποτελεσμα 34 ευρω επι πλεον στον λογαριασμο.

Comments are closed.