Home Ενημερώσεις Επείγον έγγραφο για την Κρυφτή σε Εισαγγελέα, Μητρόπολη, Κτηματική και Διεύθυνση Δασών

Επείγον έγγραφο για την Κρυφτή σε Εισαγγελέα, Μητρόπολη, Κτηματική και Διεύθυνση Δασών

882
2

Καλούνται να προστατεύσουν την «ΚΡΥΦΤΗ». Επείγον έγγραφο του αντιδημάρχου Πλωμαρίου- Αγιάσου Μανώλη Αρμενάκα, με αποδέκτες τους εισαγγελέα Μυτιλήνης, μητροπολίτη Μυτιλήνης, κτηματική υπηρεσία και διεύθυνση δασών της περιφέρειας βορείου Αιγαίου, απεστάλη, προκειμένου να προστατευθεί η υπό «ιδιωτική» απαλλοτρίωση μια από τις ομορφότερες γωνιές της Λέσβου.

Ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, μετά την αποκάλυψη από δημοσιεύματα του τύπου ότι ένα, τουλάχιστον περίεργο συμβόλαιο μετεγράφη στο υποθηκοφυλακείο Πλωμαρίου, απέστειλε το παραπάνω αναφερόμενο έγγραφο, στο οποίο έχει επισυναφθεί αντίγραφο τόσο του συμβολαίου όσο και του τοπογραφικού.

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως το τοπογραφικό δεν έχει θεωρηθεί από την διεύθυνση δασών, παρ’ όλο που η περιοχή εκτός από ελαιόδενδρα περιλαμβάνει και δασικά φυτά, αλλά και δεν σημειώνει ότι το τοπογραφούμενο ακουμπά στη θάλασσα και κατά συνέπεια έστω και ελάχιστη ζώνη αιγιαλού υφίσταται.

Στο μεταξύ από τις ογκούμενες συζητήσεις στο Παλαιοχώρι αλλά και στο Πλωμάρι προκύπτει ότι μέσα στα 18.112 τ.μ. της μεταβιβαζόμενης περιοχής, υφίσταται και ελαιόκτημα της Ευαγγελίστριας Παλαιοχωρίου, το οποίο δώρισε ο μουσικός Τιμολέων Παντελέλλης και το οποίο σύμφωνα με τη μαρτυρία του άλλοτε εφημερίου του Παλαιοχωρίου π. Ευσταθίου Μεταξύ, μεταγράφηκε νόμιμα στο υποθηκοφυλακείο Πλωμαρίου.

*Ελπίζουμε ο κ. Αντιδήμαρχος να δείξει την ίδια ευαισθησία στο μέλλον αν χρειαστεί να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του Δήμου και σε άλλες περιπτώσεις μη παραθαλάσσιες…

*Πηγή φωτογραφίας www.vatera.gr

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΥΦΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ,Ο ΙΕΡΕΑΣ,ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝΕ;ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  2. … γενικα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις παρατυπιων και συμφεροντων.
    το παραπανω αρθρο μιλαει συγκεκριμενα για τη δραση του κΑρμενακα για το συγκεκριμενο ζητημα(καλος χριστιανος) ενω για αλλες περιπτωσεις δεν εχει την αναλογη ευαισθησια (σωστος δικηγορος) μιλαμε για την προσωποποιηση της υποκρισιας ΔΗΘΕΝ υποστηρικτες του τοπου!ΞΥΠΝΑΤΕ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here