Home Δελτία Τύπου Με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ποτοποιών, Αποσταγματοποιών Λέσβου συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Β....

Με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ποτοποιών, Αποσταγματοποιών Λέσβου συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

508
0

Δελτίο τύπου από το γραφείο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σχετικά με τη συνάντηση της Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνας Καλογήρου με το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου Ποτοποιών, Αποσταγματοποιών Λέσβου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου.

Το δελτίο τύπου:
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποτοποιών, Αποσταγματοποιών Λέσβου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ειδικά σε σχέση με τον υψηλό φόρο και την ανάγκη επιμήκυνσης του χρόνου καταβολής του. Επίσης, εξετάστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών για την περεταίρω προβολή των προϊόντων του κλάδου. Συζήτηση έγινε και για το θέμα της βελτίωσης του οδικού δικτύου προς το Πλωμάρι, το οποίο επηρεάζει και την προσβασιμότητα προς τις ποτοποιίες που βρίσκονται στην περιοχή. Η Περιφερειακή Αρχή ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τις μέχρι τώρα ενέργειες της και για τα έργα που δρομολογούνται.

Η Περιφερειάρχης χαρακτήρισε το ούζο εθνικό προϊόν και τόνισε ότι στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, είναι απαραίτητη η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των ποτοποιών.

Στη σύσκεψη, από το Σύνδεσμο Ποτοποιών, Αποσταγματοποιών Λέσβου συμμετείχαν οι κ.κ. Στάθης Βαρβαγιάννης, Αλέξανδρος Κουζινόγλου, Χρήστος Μητσάκης και Μανώλης Συρέλλης καθώς επίσης και ο Γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Στρατής Κύτελης, ο Θεματικός Ανιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Νίκος Κωστόπουλος.

Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here