Home Βίντεο Ταινία μικρού μήκους γυρισμένη στο Πλωμάρι: “Κάθαρσις”(Βίντεο)

Ταινία μικρού μήκους γυρισμένη στο Πλωμάρι: “Κάθαρσις”(Βίντεο)

1204
3

Ίσως είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο Πλωμάρι. Είναι μια ιδέα του Δημήτρη Παπγή, ο οποίος επιμελήθηκε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Η ταινία γυρίστηκε στα πλαίσια της εργασίας, για το πρώτο εξάμηνο της φοίτησης του δημιουργού σε σχολή σκηνοθεσίας.

Δείτε εδώ την ταινία

Ο Δημήτρης, μας είπε τα παρακάτω σχετικά με την ταινία μικρού μήκους και με την απόφαση του να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία.

Από πολύ νεαρή ηλικία έκανα ένα τρικ μες’ το μυαλό μου που με βοηθούσε να κοιμάμαι τα βράδια πιο εύκολα. Έπλαθα σενάρια για ταινίες μέσα στο μυαλό μου. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό ήταν το όνειρο μου.Το είχα σαν απωθημένο.Να κάνω ταινίες! Ποτέ δεν είναι αργά όμως ,έτσι φέτος αποφάσισα να παρακολουθήσω μια σχολή σκηνοθεσίας. Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι πρακτικά η εργασία μου για το πρώτο εξάμηνο. Υπάρχει ακόμα μια μεγάλη διαδρομή μέχρι να είμαι σε θέση να κάνω κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο.Ελπίζω να φτάσω μέχρι εκεί και να κάνω περήφανο το Πλωμάρι!

Όσον αφορά τη ταινία: Πρόκειται για έναν νέο ο οποίος παρακολουθεί την πρώην του να έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του με κάποιον άλλο. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει οπότε αποφασίζει να πάρει ακραία μέτρα.Τους ακολουθεί και αποφασίζει να τους σκοτώσει και τους δύο.Σκοτώνει λοιπόν τον καινούργιο εραστή της πρώην του και μετά του μένει εκείνη.Θα τη σκοτώσει και αυτή ή μήπως όχι;

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Ενδιαφέρον σενάριο.Ειδικά,αν αυτός που το έγραψε είναι αστυνομικός,αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
    Ελπίζω,αυτά που έλεγαν για ψυχολόγους στην αστυνομία,να τα εφαρμόσουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here