Home Ενημερώσεις Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση με τον τραυματισμό μαθητή στο...

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση με τον τραυματισμό μαθητή στο σχολείο της Πλαγιάς

449
0

Για το περιστατικό με τον τραυματισμό του 9χρονου μαθητή στο δημοτικό σχολείο της Πλαγιάς, είχαμε παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε άμεση προκαταρκτική έρευνα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου, για να διερευνηθεί το περιστατικό.

Το θέμα φυσικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ακούγονται και γράφονται πολλά σε τοπικά και πανελλαδικά Μ.Μ.Ε.

Και η ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας

Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη σε μαθητή στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς Λέσβου,όπου σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα φέρεται να κρεμάστηκε στην μπασκέτα του σχολείου το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα πως με εντολή της νέας πολιτικής ηγεσίας επισκέφτηκαν αμέσως το Δημοτικό Σχολείο ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Συντονιστής Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, προκειμένου να μας ενημερώσουν σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

Επιπλέον, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου δόθηκε εντολή προς την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου να διενεργήσει έρευνα για τις τυχόν ευθύνες.

*Πηγή φωτογραφίας Protothema.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here