Home Ενημερώσεις Δήλωση του Μ. Αρμενάκα για το εκλογικό αποτέλεσμα και το χτεσινό περιστατικό...

Δήλωση του Μ. Αρμενάκα για το εκλογικό αποτέλεσμα και το χτεσινό περιστατικό ξυλοδαρμού

741
9

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανώλης Αρμενάκας. Αναφέρεται στο αποτέλεσμα των εκλογών και το περιστατικό που έλαβε χώρα εχτές και αφορά καυγά μετά ξυλοδαρμού.

Η δήλωση:

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την εμποστοσύνη τους και ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ όλα όσα κραυγάζαμε τόσο καιρό. Δείξαμε ότι δεν είμαστε διάτοντες αστέρες αλλά υπάρχει βάση, γι’ αυτό και στο Πλωμάρι οι ΑΝ.ΕΛ πήραν το μεγαλύτερο ποσοστό στη Λέσβο. Εχθές η χώρα άλλαξε πορεία. Μία ιστορική αλλαγή συντελείται στην Ελλάδα, στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουν ενεργά. Η Λέσβος δεν θέλησε να στείλει τους ΑΝ.ΕΛ στη Βουλή. Προτίμησε κατεστημένες νοοτροπίες, συμφέροντα και φρούδες, ανέξοδες, υποσχέσεις. Χάθηκε η ευκαιρία να μπορέσουμε να προωθήσουμε ακόμη περισσότερο τα αιτήματα μας και λύσεις επ’ αυτών. Οι Πλωμαρίτες ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΝ για δεύτερη φορά και κάνουν τον αγώνα μου, από τη θέση του Αντιδημάρχου, πιο δύσκολο για την δημιουργία Πύλης Σέγκεν και την ανάσταση του Πλωμαρίου.

Όσον αφορά το στέλεχος της ΝΔ που φέρομαι να χτύπησα και μάλιστα με σίδερο, σας γνωρίζω ότι αυτό είναι μέγα ψέμα, διότι εγώ εδέχθην άνανδρη και πισώπλατη επίθεση μπροστά στο σπίτι μου, παρουσία των παιδιών μου και μαρτύρων, από τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος και στο παρελθόν κατ’ επανάληψην με έχει απειλήσει καλώντας με σε διάφορα μέρη για να “χτυπηθούμε”, στηριζόμενος προφανώς στους υψηλα ιστάμενους προστάτες του. Δεν θέλησα να εκμεταλευτώ το γεγονός με φανφάρες για να έχω εκλογικά οφέλη, όπως έκανε εκείνος.

Θεωρώ ότι οι ΑΝΤΡΕΣ λύνουν τις διαφορές τους μόνοι τους και φυσικά με τα χέρια.

Μανώλης Αρμενάκας

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Αντίθετα τώρα που είστε κυβέρνηση, το έργο σας για την ανάσταση του Πλωμαρίου όπως λέτε, αλλά και για την πύλη Σένγκεν θα πρέπει να είναι ευκολότερο. Όσο για τη φιλοδοξία σας να γίνετε βουλευτής, είναι απολύτως σεβαστή, αλλά οι σώφρονες άνδρες πρέπει πάνω από όλα να είμαστε ρεαλιστές και να πατάμε και με τα δύο πόδια στη γη. Αν είχατε σταθμίσει τα δεδομένα θα ξέρατε από πριν ότι δεν ήταν δυνατόν να περάσετε το ΚΚΕ ώστε να κερδίσετε έδρα στη Λέσβο. Επίσης δεν καταφέρατε να βγείτε πρώτος σε ψήφους στο κόμμα σας, αφού σας πέρασε ο κ. Κατζανός. Σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε στο αξίωμα του αντιδημάρχου, να προσφέρετε στο Πλωμάρι και αν το καταφέρετε,να μακροημερεύσετε ως αντιδήμαρχος και γιατί όχι και ως δήμαρχος, σε περίπτωση δημιουργίας Δήμου στη Νότια Λέσβο, που από ότι γνωρίζω έχετε δώσει αγώνες για αυτό και εξακολουθεί να είναι στόχος σας.

  2. Αν και δεν σε συμπαθω Μανωλη και ο λογος ειναι οτι φαιρεσαι αλαζονικα ακουσε μια συμβουλη. ..γινε πιο ταπεινος, υπηρετησε το τοπο σου αφου το κομμα σου ειναι πλεον στην κυβερνηση , κανε οσα μπορεις να κανεις και ασε τον κοσμο να σε κρινει, και ισως μια ημερα μπεις στη βουλη περισσοτερο δυνατος και με περισσοτερες εμπειριες!!!

  3. Τελικά μέσα στο σπίτι? έξω από το σπίτι? παρα δίπλα από το σπίτι από πάνω από το σπίτι? Ευτυχώς μέσα απο εδώ μαθαίνουν και σε όλοι την Λέσβο ποιοι εκποσοπουν πιους και πως εχουν ___ είχαν σκοπό να κυβερνήσουν και επιβάλουν την ταξί.Ελπίζω και εύχομαι τέτοιες συμπεριφορες και τακτικές πιστολέρο να μην ξανα εμφανιστουν στα ψηφοδέλτια κανενός κόμματος στο μέλλον για να ζητήσουν την ψήφο του κόσμου.

  4. στο θέμα εκλογών δεν ψηφίζουμε βάση ποιόν συμπαθουμε κ ποιόν όχι. .ψηφίζουμε ανθρώπους που έχουν την δύναμη να κάνουν το μέλλον το δικό μας όσο κ των παιδιών μας καλυτερο. .αλλά επειδή ζουμε στο 2015 δεν σημαίνει ότι μερικοί από εμάς παραμένουμε ακόμα με τα μυαλά που είχαν οι παππούδες μας! Από φόβο η ακόμα κ από ζήλια προσπαθούμε να χαντακωσουμε ανθρώπους που δίνουν αγώνα για να τον τόπο μας κ αυτό δεν αναγνωριζεται..Επειδή όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας χαντακωσαν δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί αν θα δειχναμε όλοι εμπιστοσύνη σε ένα άνθρωπο που έχει δύναμη κ στόχους για ένα καλύτερο αύριο! Πέρασαν αρκετοί δήμαρχοι κ αντιδημαρχοι από το Πλωμάρι σε καιρούς που το χρήμα ήταν άφθονο κ το αποτέλεσμα ήταν να τρώνε όλοι με χρυσά κουτάλια. .στο σημερινό Πλωμάρι όμως που ακόμα κ το κέντρο υγείας υπό λειτουργεί κ που τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα δεν φενονται όλοι αυτοί η πρώην ηγέτες μας να νοιάζονται γιατί απλά βόλεψαν την τσέπη τους κ παρόλα αυτά έχουν κ πρόσωπο να ξανά φενονται τα ονόματα τους στα ψηφοδέλτια. .έχουν πρόσωπο να βγαίνουν κ να λένε θα κ θα κ θα…Κ την ίδια στιγμή που ένας άλλος άνθρωπος δίνει αγώνα για τον τόπο του γιατί μπορεί κ έχει τη δύναμη να πετύχει απλά τον απορρίπτεται κ τον συκωφαντητε για ξυλοδαρμό η ότι άλλο μπορείτε..όλους τους υπόλοιπους που όλα αυτα τα χρόνια μας άσκουσαν τη δική τους “βια” με το γάντι δεν είδα κανέναν να τους κατηγορεί κ να τους βρίζει.αποτέλεσμα των επιλογών σας είναι ότι το Πλωμάρι αδειάζει, η νεολαία φεύγει κ γενικά μένουμε πίσω σαν τόπος κ σαν άνθρωποι.Αν αυτό είναι η επιθυμία πολλών από εσάς τότε μην διαμαρτηρεστε ότι δεν εχετε νερό ή τηλεόραση ή κέντρο υγείας γιατί απλά αν δεν αλλάξετε αντιλήψεις κ πιστεύω τότε δεν γίνεται δουλειά! Δεν μπορεί μόνος του ένας άνθρωπος να παλεύει για το καλό όλων μας κ εμείς να του γυρνάμε την πλάτη!

  5. tzak αυτο( …….. ) δεν είναι απάντηση! Από τη στιγμη που ζούμε σε μια μικρή κοινωνία με προκαταληψεις, που ο καθένας ασχολείται με το τι κάνει ο διπλανος του, που υπάρχει ζηλοφθονια όταν δούμε κάποιον που πάει να ανέβει ψηλά κ προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τον σνομπάρουμε κ να τον σηκοφαντησουμε τότε μάλλον εμεις ευθυνόμαστε για την κατάστασή που ζούμε! Έχουμε μάθει να αποκαλούμε κάποιον αλαζωνα γιατί απλά δεν μπορούμε να φτάσουμε τη δύναμη του ή τις γνώσεις του ή το μυαλό του η ακομα κ το θαρρος που εχει για να βαλει υψηλους στόχους..Αλλά από τη στιγμή που μεγαλώνουμε παιδιά πρέπει κ επιβάλλεται να παλεύουμε για το καλό τους κ το καλό του τόπου μας ώστε να συνεχίσουν κ αυτά με τη σειρά τους να σέβονται κ να παλεύουν για τον τόπο τους. Κ στην συγκεκριμένη περίπτωση βρέθηκε ένας άνθρωπος που προσπαθεί γιαυτό το χωριό που ακόμα κ πολύ από μας προσπαθούμε να το διαγράψουμε από το χάρτη κ παρόλα αυτά τον σνομπάρουμε.έιμαστε άξιοι της μοίρας μας. (Κ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποστηρίζω κάποιο κομα αλλά σέβομαι κάποιον συμπολίτη μου που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για το μέλλον μας κ το μέλλον του Πλωμαριου).

  6. Για πια αλαζονία μιλάτε ρε παιδιά για να καταλάβω. Άλλαξε κάτι στη ζωη μου και δεν το ξέρω; Αυτά που έκανα πριν δέκα χρόνια κάνω και τώρα. Πάντα έκανα άλματα στη ζωή μου και είχα μεγάλες αντιφάσεις. Ήταν αλαζονικό που σπούδαζα στην Ιταλία και παράλληλα δούλευα ή το καλοκαίρι κουβαλούσα ψωμιά από το φούνρο του πατέρα μου στα μαγαζιά; ήταν αλαζονικό που ζούσα δέκα χρόνια στο Τρύγονα; Έίναι αλαζονικό που πιστεύω στον εαυτό μου και κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Ότι δεν μπορείτε εσείς να καταλάβετε ή να κάνετε και το κάνει κάποιος άλλος είναι κατακριτέο; Μήπως είμαι αγενής και δεν σας καλημερίζω τόσα χρόνια που με ξέρετε; Μήπως καβάλησα κάποιο καλάμι; Το να έχω στόχους είναι αμαρτία; Το μόνο που ζητώ είναι σεβασμός σ’ αυτό που κάνω στο τόπο μου, στη δουλειά μου και στην οικογένεια μου και κυρίως να έχετε πίστη σε εμένα που δεν έχε

  7. Τιποτα δεν ειναι κατακριτεο απο οτι εχεις κανει και μπραβο σου,αλλα οταν λες “το πλωμαρι δεν με ακουσε”αυτο δεν ειναι αλαζονικο?Και μηπως πρεπει να αναρωτηθεις γιατι δεν εχουν πιστη στα λεγομενα σου?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here