Home Ενημερώσεις Θερμό επεισόδιο μεταξύ υποψηφίου βουλευτή και στελέχους άλλου κόμματος

Θερμό επεισόδιο μεταξύ υποψηφίου βουλευτή και στελέχους άλλου κόμματος

713
13

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη σήμερα το πρωί στο Πλωμάρι, μεταξύ υποψήφιου βουλευτή και στελέχους άλλου κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των δυο χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό αντικείμενο και όπως λέγεται πρόκειται για ποδήλατο. Το στέλεχος του άλλου κόμματος πήγε αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου.

Το συμβάν επιβεβαιώθηκε από το θύμα.

*Φωτογραφία αρχείου

Facebook comments:

13 COMMENTS

  1. ΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΗΦΥΝΑΣ ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ.5 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ…ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ……ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΩΡΑ.

  2. Η οργή του κόσμου πάντως εναντίον των παλαιοκομματικών και των λαμογιών σε κράτος και δήμους είναι πολύ μεγάλη..ο νοών νοείτο..

  3. Τραμπούκους που μας γυρίζουν χρονια πίσω και σε άλλες εποχές δεν θέλουμε ούτε υποψιφιους ούτε βουλευτές αίσχος έδειξε το ήθος του και το πως θα πάμε μπροστά πως θα λειτουργη δεν είναι η πρώτη φορα που ενεργή κατά αυτόν τον τρόπο. Το απόλυτο θράσος σαπιλα βρωμια.

  4. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΤΥΧΕΣ , ΠΡΟΙΟΝ ΑΣΤΟΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.

  5. Θλιβερό!Αν είναι αλήθεια πρέπει να δώσουνε τα χέρια.Ευτυχώς που δεν έγινε κακό.Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πάθη να μας χειραγωγούν.

  6. Εγώ δεν χτύπησα κανέναν. Ήρθε μέσα στο σπίτι μου, μπροστά μέσα σε χώρο που μου ανήκει κι έκανε επισόδιο, βρίζοντας μπροστά στα παιδιά μου, τη μάνα τους και χτυπώντας με, με το πατίνο του παιδιού μου. Προτιμώ να μην είμαι πολιτικός όταν φέρονται έτσι στην οικογένεια μου στο σπίτι μου. Αν ηλιθίους για πολτικούς, τότε να φύγω. Επί δύο χρόνια βρίζει γυναίκα, παιδιά και προκαλεί. Τέλος Απαιτώ ΣΕΒΑΣΜΟ, τουλάχιστον για τα ιερά και τα όσια.

  7. Ρε πας καλα Αρμενακα; Πας να βγεις και απο πάνω ψευταρε που σαν τους π…….. κρυφτηκες πίσω απο το μαντήλι του δικηγορικού συλλόγου; Που πήγες και σπούδαζες στις Ιταλιες με μεςον όρο βαθμό λυκείου 10/20 κορόιδο μουςολινι που στο σχολείο δεν ήξερες να γράψεις μια προταςη μαζεμένη και μας το παίζεις και πρωθυπουργός;;; ….. πρεπει να σε πάνε… Ετσι για να αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα παλιά καλα ….. …. Ζήτω το ΣΥΡΙΖΑ κάτω οι ……. Και να σου πω επειδή εισαι και πολυ μεγάλος ψιλόμυτης αν και χοντρός ΑΕΙ χάσου…!

  8. Θα απαντήσω αλαζονικά. Ευρισκόμενος στο Ιπποκράτειο φροντίζοντας τον αγωνιστη πατερα μου πληροφορηθηκα απο τον Γιαννη. Μαλλη το καταπτυστο ψευδές και επιπέδου Βοθρου δηλαδή οπου και η διαμονή σου σχόλιο σου. Πέρασε απο το γραφειο μου να δεις το μέσο ορο μου τον όποιο ΕΣΥ ουτε. καν μπορείς να διανοηθεις. Βγες απο την ανωνυμία και αντιμετωπισε τη μίζερη Ζωη σου και τον ποταπο χαρακτήρα σου.Θ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here