Home Βίντεο Παράπονα συμπολίτη μας για αποκλεισμό του από συνεδρίαση στο Δημαρχείο Πλωμαρίου

Παράπονα συμπολίτη μας για αποκλεισμό του από συνεδρίαση στο Δημαρχείο Πλωμαρίου

983
1

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, από το πρωί τα μεγάφωνα του δήμου καλούσαν τους πολίτες να παρευρεθούν στη συνεδρίαση, που θα γινόταν στις 6:00 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Πλωμαρίου, με θέμα την ύδρευση, αποχέτευση και τον βιολογικό, με την παρουσία του Δημάρχου κ. Σπύρου Γαληνού, του προέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Ακριώτη, του Αντιδημάρχου Πλωμαρίου-Αγιάσου κ. Αρμενάκα και όλων των προέδρων των χωριών μας.

Σύμφωνα με τον συμπολίτη μας Κώστα Τσιαγκά, ενώ αρχικά είχαν προσκληθεί οι κάτοικοι του Πλωμαρίου να παρευρεθούν, τελικά τους απαγορεύτηκε προσωρινά η παραμονή τους στην αίθουσα συνεδριάσεων στο πρώην δημαρχείο Πλωμαρίου, όσων είχαν πάει με αυτό το σκοπό εκεί. Εμείς πήγαμε εκεί αργότερα και ο κ. Αντιδήμαρχος, Μανώλης Αρμενάκας, μας ενημέρωσε ότι η συζήτηση είναι κλειστή και ότι πρέπει να βγούμε από την αίθουσα. Αργότερα λάβαμε τηλεφώνημα που μας πληροφορούσε ότι μπορούμε να πάμε τώρα. Ο κ. Αντιδήμαρχος μας είπε ότι έγινε λάθος από τον εκφωνητή της ανακοίνωσης και έπρεπε πρώτα να γίνει η κλειστή συνεδρίαση και μετά οι πολίτες να έρθουν. Σκοπός ήταν η ενημέρωση των προέδρων των χωριών που θα κληθούν να ψηφίσουν τα νέα τιμολόγια του νερού και όχι μόνο, καθώς συζητήθηκαν και τα σχετικά προβλήματα. Επίσης σε ερώτηση μας, μας απάντησε ότι η τιμή του νερού δεν μπορεί κάποιος να πει ότι θα ακριβύνει και ότι προβλέπεται κοινωνικό τιμολόγιο για πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.

Εμείς παρουσιάζουμε και τις δυο απόψεις και οποιοσδήποτε από το Δήμο Λέσβου θέλει να τοποθετηθεί, αναμένουμε να μας στείλει ενδεχόμενη απάντηση.

Το κείμενο που λάβαμε από συμπολίτη μας:
Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, κατά την ώρα της συνεδριάσεως την οποία είχε αναγγείλει το μεγάφωνο του δήμου και καλούσε τον κόσμο του Πλωμαρίου να παρευρεθεί στο συμβούλιο για την συζήτηση του μεγάλου προβλήματος του Πλωμαρίου, που είναι η ύδρευση και η αποχέτευση και ο βιολογικός καθαρισμός στις 6:00 μ.μ., παραβρέθηκα σαν πολίτης κι εγώ και ορισμένοι άλλοι συμπολίτες μας. Κατά την άφιξη του Δημάρχου κ. Γαληνού, του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Ακριώτη και των προέδρων των χωριών, ο κ. Αρμενάκας, ευγενικά μας κάλεσε να φύγουμε διότι είχαν να συζητήσουν υπηρεσιακά θέματα με τους προέδρους. Στην αίθουσα παρέμειναν πάντως κάποιοι πολίτες που δεν έχουν σχέση με το δήμο ή υπηρεσιακό ρόλο.

Τι έκρυβε η συζήτηση αυτή; Γιατί απαγόρευσε την παρουσία μου, του κ. Μαλλιαρού και άλλων; Και γιατί έγιναν εξαιρέσεις; Μήπως έχει κάποιο μυστικό κρυμμένο τώρα που κατεβαίνει ως υποψήφιος; Επίσης απούσα ήταν και η αντιπολίτευση, που όπως έμαθα δεν είχε ενημερωθεί για την συνάντηση-συνεδρίαση.

Κωνσταντίνος Τσιαγκάς.

Και βίντεο με δήλωση για το θέμα

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ 1_2 ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ …..ΗΤΑΝ Ο ΚΥΤΙΟΣ ΠΑΡΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here