Home Αθλητικά Βίντεο από το ντέρμπι Αναγέννηση Γέρας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-1

Βίντεο από το ντέρμπι Αναγέννηση Γέρας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-1

716
0

Η κάμερα του Plomarinews.gr βρέθηκε σε αυτή την αγωνιστική στο γήπεδο της Γέρας, όπου το Σάββατο στις 3:00 το μεσημέρι διεξήχθη το ντέρμπι της Α’ Τοπικής, μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Γέρας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο κάτι που βόλευε τον πρωτοπόρο Διαγόρα, που διατήρησε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την ομάδα της Αναγέννησης που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Και οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, τις περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο με τη Γέρα να έχει και δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάκα, αλλά τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο! Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Βουργουτζή, πολύ γρήγορα όμως η Αναγέννηση απάντησε με γκολ του Ζαφειρίου, ύστερα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ μεταξύ των Τάκα και Μουτσουγιάννη. Μέχρι τα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και άνετα θα μπορούσε να το κερδίσει είτε η Γέρα είτε η Αγία Παρασκευή.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη φανέλα της Γέρας, αγωνίστηκαν και οι δικοί μας Δημήτρης Αζάμπι και Δημήτρης Μουτσουγιάννης, ενώ με αυτή της Αγίας Παρασκευής ο Κώστας Χατζηκυριάκος. Στη Γέρα επίσης αγωνίζονται αρκετοί πρώην παίχτες του Αιγέα όπως οι Τσιγγενές και Τάκας που αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια με τη φανέλα της ομάδας του Πλωμαρίου.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις και από κάτω φωτογραφίες.

Photo Gallery

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here