Home Αθλητικά Αιγέας Πλωμαρίου – Βύρων Μόριας 2-3. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία(Βίντεο)

Αιγέας Πλωμαρίου – Βύρων Μόριας 2-3. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία(Βίντεο)

819
0

Ο Αιγέας που για ένα ακόμη παιχνίδι είχε πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του, αντιμετώπισε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 τον Βύρων Μόριας στο δημοτικό στάδιο Πλωμαρίου. Η ομάδα της Μόριας ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου που είχε πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, το οποίο είχε κερδίσει ο Αιγέας με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Μόριας στo Κυριακάτικο ματς, ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς με 1-0 και σκόρερ τον Δελόλμα και στη συνέχεια με πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος παίχτης για το οποίο διαμαρτύρεται ο Αιγέας, έγινε το 2-0. Η ομάδα του Πλωμαρίου στη συνέχεια αφού προηγήθηκαν δυο δοκάρια σε σουτ παιχτών του Βύρων, μείωσε με γκολ του Χρυσάφη σε 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κιοσές ισοφάρισε σε 2-2 και ο ίδιος παίχτης έχασε σημαντική ευκαιρία για να βάλει τον Αιγέα μπροστά στο σκορ, όταν από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, πήρε τη μπάλα και σε κενή εστία πλάσαρε αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα με τους αμυντικούς της Μόριας στη συνέχεια να διώχνουν τη μπάλα.

Εκτός από το πέναλτι ο Αιγέας διαμαρτύρεται για δυο ακόμα φάσεις, η πρώτη είναι το τρίτο γκολ της Μόριας, που ο σκόρερ φαίνεται να ξεκινά από θέση οφσάιντ και η δεύτερη ένα χέρι αμυντικού του Βύρων, που φαίνεται να είναι εντός μεγάλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής σφύριξε φάουλ λίγο έξω από τα όρια και όχι πέναλτι.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Αιγέα, που έμεινε στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς, 6 μακριά από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής με 23 και ακολουθούν με 18 βαθμούς η Αναγέννηση Γέρας και ο Βύρων Μόριας.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες αλλά και τις αμφισβητούμενες φάσεις για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

Στις φωτογραφίες βλέπετε δυο από τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ο παίχτης του Βύρων μου μαρκάρετε από τον Χιωτέλη στα αριστερά λίγο πριν πάρει κεφαλιά, ενώ ποδοσφαιριστής με το νούμερο 7 στη φανέλα έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται προς το τέρμα, πιθανόν είναι σε θέση οφσάιντ.

fasi-offsite-001

Η φάση που ζήτησε πέναλτι ο Αιγέας, η μπάλα βρίσκει στο χέρι αμυντικού ο οποίος φαίνεται να είναι μέσα στην μεγάλη περιοχή.

fasi-xeri-001

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here