Home Αναρτήσεις Επισκεπτών Παράπονα για την κατάσταση του πίνακα δρομολογίων του ΚΤΕΛ Λέσβου

Παράπονα για την κατάσταση του πίνακα δρομολογίων του ΚΤΕΛ Λέσβου

910
4

Κείμενο-διαμαρτυρία από αναγνώστρια, για την κατάσταση του πίνακα που αναγράφει τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς Πλωμάρι και είναι τοποθετημένος στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Το κείμενο που λάβαμε γράφει τα παρακάτω: Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να στείλω το θέμα του πίνακα των δρομολογίων κτελ Πλωμάρι – Μυτιλήνης και την κατάσταση που βρίσκεται. Μου έχει κινήσει την περιέργεια που κανείς ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να το αναφέρει και να κάνει λόγο για την πινακίδα των δρομολογίων που είναι τοποθετημένη στην κεντρική πλατεία Πλωμαριου χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να καταλάβει τι ώρες υπάρχουν δρομολόγια. Άλλοτε είναι σβησμένες οι ώρες με χαρτοταινία και άλλοτε με μαρκαδόρο και από πάνω κολλημένο συνήθως κάποιο χαρτάκι με άλλη ώρα. Άντε να καταλάβει μετά κάποιος πότε έχει δρομολόγιο. Είναι ντροπή πιστεύω να μην έχουμε ένα σωστό και καθαρό πίνακα όχι μόνο για τους ανθρώπους του Πλωμαρίου, αλλά κυρίως για τους ξένους που θέλουν να μετακινηθούν με το κτελ.

Ευχαριστώ Π.Κ

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. ΕΓΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΝΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ Ή ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.

  2. Απευθυνθείτε στον κ. Παράσχου Χρήστο ο οποίος είναι ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ και πιστεύω ότι θα τοποθετήσει μια καινούργια πινακίδα στην πλατεία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here