Home Αγροτικά - Αλιεία - Κτηνοτροφία Όλα τα ονόματα των νέων αγροτών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Όλα τα ονόματα των νέων αγροτών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

844
0

Τα ονόματα όλων των επιτυχόντων-δικαιούχων νέων αγροτών, καθώς και των επιλαχόντων και των απορριφθέντων, δημοσίευσε η ιστοσελίδα της αποκεντρωμένης διοίκησης αιγαίου. Δημοσιοποίηση Πορισμάτων Τελικής Αξιολόγησης. Δημοσιοποίηση Πορισμάτων Τελικής Αξιολόγησης των Αιτήσεων Ενίσχυσης – Φακέλων Υποψηφιότητας Νέων Γεωργών στα πλαίσια της 2ης προκήρυξης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013 έτους 2014

Πατήστε για να δείτε τις λίστες σε αρχείο του Excel

Κατάσταση Δικαιούχων

Κατάσταση Επιλαχόντων

Κατάσταση Απορριπτόμενων

========================================

ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίηση Πορισμάτων Τελικής Αξιολόγησης των Αιτήσεων Ενίσχυσης – Φακέλων Υποψηφιότητας Νέων Γεωργών στα πλαίσια της 2ης προκήρυξης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013 έτους 2014.

Σας αποστέλλουμε τους πίνακες κατάταξης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων Νέων Γεωργών, του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Άξονα Προτεραιότητας 1 του Π.Α.Α. 2007-2013, έτους 2014, μετά την διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Β. Αιγαίου, σύμφωνα με το άρθρο 19 της αριθμ. 704/2008 ΚΥΑ και παρακαλούμε για την άμεση δημοσιοποίηση των πορισμάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των 624 Αιτήσεων Ενίσχυσης – Φακέλων Υποψηφιότητας που υποβλήθηκαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, κρίθηκαν σύμφωνα με τις διαθέσιμες πιστώσεις, 396 «Εν Δυνάμει Δικαιούχοι», 210 “Επιλαχόντες” και 18 “Απορριπτόμενοι”.

Με Ε.Γ.Γ.Α.Δ.Α.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ
Μ. ΚΥΔΩΝΙΑΤΟΥ

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here