Home Αθλητικά Τελική φάση τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 Αμπελικού – Κυπελούχος τα Βασιλικά

Τελική φάση τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 Αμπελικού – Κυπελούχος τα Βασιλικά

789
0

Η ομάδα των Βασιλικών κατέκτησε το ετήσιο πρωτάθλημα χωριών Λέσβου 5×5 για το 2014 που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα “ΑΜΠΕΛΟΣ”, επικρατώντας της Βρισάς σε έναν συναρπαστικό τελικό, που έγινε την Κυριακή 16/8 στο αθλητικό κέντρο Αμπελικού, στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3.

Στους ημιτελικούς που έγιναν την προηγούμενη ημέρα η ομάδα του χωριού, η Βρισά είχε νικήσει με 2-1 το χωριό Παλαιοχώρι και τα Βασιλικά με το ίδιο σκόρ απέκλεισαν τα Βατερά.

Την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα των Βασιλικών έκανε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Λέσβου κ. Κυριάκος Πετρέλλης. Στη φιναλίστ ομάδα της Βρισάς την απονομή του κυπέλλου έκανε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λέσβου κ. Χάρης Καλλίας.

Το κύπελλο “fair play”, το οποίο έχει καθιερωθεί να απονέμεται από πέρυσι, κατέκτησε η ομάδα του Ακρασίου και την απονομή έκανε ο διαιτητής των αγώνων κ. Παράσχος Βασιλακάκης. MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας ομάδας κ. Ταξιάρχης Αλεξίου.

Η ”ΑΜΠΕΛΟΣ” ευχαριστεί την Ε.Π.Σ. Λέσβου για τη συμπαράσταση της στη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερως τους αντιπροέδρους κ. Καλλία Χάρη και Πετρέλλη Κυριάκο, τον διαίτητη των αγώνων κ. Βασιλακάκη Παράσχο, τους ιατρούς των αγώνων κ. Αναγνωστοπούλου Αναστασία, Μαλαμά Δήμητρα, Πλωμαρίτη Γιάννη, Πλωμαρίτη Παναγιώτη, τον κ. Μουτζούρη Γεώργιο για την δημιουργία των αφισών του τουρνουά, το χορηγό επικοινωνίας ΣΚΑΪ ΑΙΓΑΙΟΥ και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπούκα, τους παίκτες και οπαδούς όλων των ομάδων, καθώς και όλα τα παιδιά του Αμπελικού για όλη τη βοήθεια τους.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

vasilika-ampelos

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here