Home Άρθρα Νέα παράπονα πολιτών για λειψυδρία σε Πλωμάρι και Πλαγιά

Νέα παράπονα πολιτών για λειψυδρία σε Πλωμάρι και Πλαγιά

547
0

Πληθαίνουν τα παράπονα που λαμβάνουμε από συμπολίτες μας, για το θέμα που υπάρχει με τη λειψυδρία σε διάφορες γειτονιές του Πλωμαρίου και της Πλαγιάς. Το νερό κόβεται για αρκετές ώρες και δυσκολεύει τις συνθήκες διαμονής σε ντόπιους και σε τουρίστες.

Τα προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης, είναι λίγο πολύ γνωστά, αντλίες που έχουν χαλάσει, γεωτρήσεις που δεν λειτουργούν και σπασμένοι σωλήνες. Όλα αυτά για να επισκευαστούν, απαιτείται ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από τα χρήματα που συγκεντρόνονται και πάνε από την Λεσβιακή ύπαιθρο, στη Μυτιλήνη και τον υδροκέφαλο Δήμο Λέσβου, το 65% περίπου προέρχεται από το Πλωμάρι. Άρα τα ανταποδοτικά κάποια στιγμή πρέπει να είναι και στην πράξη ανταποδοτικά και όχι μόνο στα χαρτιά.

Προβλήματα υπάρχουν και στο αποχετευτικό δίκτυο και συγκεκριμένα στην Πλαγιά, από όπου λάβαμε και το παρακάτω E-mail:

kalispera eimai apo tin plagia kai thelw na kataggeilw ton dimo oti kathe evdomada kai ena freatio voulonei kai ta vromika nera vgenoun mesa sta spitia mas kai sta magazia……vromaei skato mesa sta spitia mas….epeisis exoume provlima me to nero para mera den exoume nero oute na pioume…..einai xalasmeno to diktio kai koimounte oloi orthioi den yparxei enas anthrwpos normal na endiaferthei giayto to xwrio zoume mesa sta skata kai xwris nero einai ntropi kai aisxos tous….an mporeite peite kati apo to blog sas mipws kai dei kaneis kai kanei kati…eyxaristw para poli…

Τα προβλήματα αυτά θα κληθεί να λύσει η νέα δημοτική αρχή.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here