Home Αθλητικά Δυο βασικοί ποδοσφαιριστές του Αιγέα παίρνουν μεταγραφή στην Αναγέννηση Γέρας

Δυο βασικοί ποδοσφαιριστές του Αιγέα παίρνουν μεταγραφή στην Αναγέννηση Γέρας

554
0

Το σίριαλ της μεταγραφής, δυο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του Αιγέα Πλωμαρίου, στην Αναγέννηση Γέρας, φτάνει αισίως στο τέλος του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δυο ποδοσφαιριστές του Αιγέα, που αποτελούν τα τελευταία χρόνια βασικά στελέχη της 11αδας, θα δοθούν στην ομάδα της Γέρας μετά από επιθυμία τους, με εγγυητική, δηλαδή στο τέλος της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, αν η Αναγέννηση θελήσει να τους διατηρήσει στο δυναμικό της, η διοίκηση της θα πρέπει να πληρώσει τα ποσά των δυο εγγυητικών.

Πρόκειται για του ποδοσφαιριστές, Δημήτρη Αζάμπη και Δημήτρη Μουτσουγιάννη.

Η διοίκηση του Αιγέα πάντως, μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε αξιόλογες μεταγραφές, που δε θα αφήσουν να φανεί το κενό των δυο ποδοσφαιριστών, που πάνε στη Γέρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η 5η αγωνιστική, στην οποία διεξάγεται το παιχνίδι Αιγέας – Αναγέννηση, όπου οι δυο ποδοσφαιριστές, κατά πάσα πιθανότητα, θα τεθούν αντιμέτωποι κόντρα στην παλιά τους ομάδα, ενώπιον και του φιλάθλου κοινού του Πλωμαρίου. Να σημειώσουμε ότι, ο Αζάμπη στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, για μια σεζόν στην τοπική Δόξα Πλαγιάς – Τρίγωνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες, θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here