Home Εκδηλώσεις Εκδήλωση από τον σύλλογο «Δανία» στο Μουσείο-Ελαιοτριβείο Πρωτούλη στον Τρύγωνα

Εκδήλωση από τον σύλλογο «Δανία» στο Μουσείο-Ελαιοτριβείο Πρωτούλη στον Τρύγωνα

885
2

Ο σύλλογος «Δανία» οργανώνει εκδήλωση στο Μουσείο-Ελαιοτριβείο της οικογένειας Πρωτούλη στον Τρύγωνα, την Τετάρτη 23/7/14 βράδυ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30 με ξενάγηση στον χώρο και γευσιγνωσία ελαιολάδου. Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική και χορός μέχρι αργά, όπου θα μπορείτε να αγοράσετε ποτά και νόστιμους σπιτικούς μεζέδες σε χαμηλές τιμές. Θα υπάρχουν λαχνοί με ωραία δώρα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μετά την κάλυψη των εξόδων, θα χρησιμοποιηθούν για την στήριξη του προγράμματος δωρεάν σπουδών νέων της περιοχής μας στην Δανία, που οργανώνεται από τον σύλλογο «Δανία».

Είστε όλοι καλεσμένοι. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου υποστηρίζει την παραπάνω εκδήλωση και σας καλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση και να στηρίξετε και εσείς το πρόγραμμα δωρεάν σπουδών νέων από την πόλη μας.

Για τους Ευρωπαίους φίλους της πόλης μας, αναρτούμε την ανακοίνωση του συλλόγου «Δανία»,όπως την λάβαμε από τους οργανωτές.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Poli kalo ayta exoyme anagi !!. Aytoys toys anthropoys poy apartizoyn ton silogo danias prepi na toys prosegisoyme perisotero kai na toys parexoyme opia dipote dieykolinsi .Einai presveytes toy topoy mas apo thn pleyra moy toys eyxaristo poli gia thn agapi poy dinoyn ston topo moy kai stoys simpolites moy.

  2. …και επίσης πρέπει κ.Βερβέρη να μην τους κάνουμε με τις πράξεις μας (και την στάση ζωής μας συνολικά) να μετανοιώνουν για τον τόπο που επέλεξαν.
    Μην τους προσεγγίσετε καλύτερα, γιατί αρκετοί από αυτούς ήταν στη Μελίντα τη νύχτα των παλετών και των τσιμεντολίθων, στην παρέα των ξένων που χλεύαζαν τις ενέργειές σας…
    Μετά από τέτοια φάουλ επιβάλλεται για λίγο καιρό η σιωπή και η διακριτικότητα και όχι οι κορώνες και οι μεγαλοστομίες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here