Home Ενημερώσεις Ξεφυλλίστε online το περιοδικό των “Πλωμαρίτικων Αντίλαλων” Τεύχος 243

Ξεφυλλίστε online το περιοδικό των “Πλωμαρίτικων Αντίλαλων” Τεύχος 243

715
0

Το περιοδικό που εκδίδει εδώ και πολλά χρόνια, ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής με τίτλο “Πλωμαρίτικοι Αντίλαλοι”, έχετε πλέον τη δυνατότητα να το ξεφυλλίζετε online. Μέχρι σήμερα υπήρχε η κλασική έντυπη του έκδοση και από το 2008 με δική μας πρωτοβουλία και με τη σύμφωνη γνώμη του Συνδέσμου και η δυνατότητα να το κατεβάσετε(download) σε ψηφιακή μορφή στον υπολογιστή σας για ανάγνωση.

Το περιοδικό τυπώνεται ανά τρεις μήνες και το τελευταίο τεύχος 243, αφορά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2014. Στην ιστοσελίδα www.plomarion.com μπορείτε να βρείτε και τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στην διαδικασία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail info@plomarinews.gr

Στο παρόν τεύχος διαβάστε: Την εκλογοαπολογιστική συνέλευση, τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν τον Ιανουάριο για το νέο Δ.Σ., τον οικονομικό και τον διοικητικό απολογισμό για το 2013. Επίσης μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην ερευνητική εργασία του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου για την Ναυπηγική Παράδοση του τόπου μας. Καθώς και άλλες ειδήσεις, άρθρα και κείμενα αναγνωστών.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε κάνοντας κλικ να ξεκινήσετε την online ανάγνωση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here