Home Βίντεο Βίντεο: Η προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη

Βίντεο: Η προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη

2228
0

Εχτές Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στην πλατεία Σαπφούς στις 20:00 το βράδυ. Δείτε σε βίντεο όλη την ομιλία καθώς και τον αποχαιρετισμό του Μανώλη Γλέζου που είχε επισκεφτεί το νησί της Λέσβου για μια παρουσίαση βιβλίου.

Στην εκδήλωση όπου έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου από όλη τη Λέσβο, ομιλητές ήταν οι, Νίκος Χρυσάφης, Στράτος Γεωργούλας(υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου), Αγλαΐα Κυρίτση(υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου) και ο Αλέξης Τσίπρας.

Υποψήφιοι σύμβουλοι από το Πλωμάρι σε δήμο και περιφέρεια, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής των συνδυασμών, Στράτο Γεωργούλα και Αγλαΐα Κυρίτση, αλλά και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ενημέρωσαν για όλα τα φλέγοντα θέματα και προβλήματα του Πλωμαρίου και της Λέσβου. Είχαν επίσης την ευκαιρία να μιλήσουν και με το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και της εθνικής αντίστασης, τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος επισκέφτηκε τη Λέσβο για μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου.

*Για αποφυγή παρεξηγήσεων, οποιαδήποτε άλλη προεκλογική ομιλία άλλου κόμματος ή συνδυασμού στη Λέσβο ή το Πλωμάρι, αν μας ζητηθεί, θα προβληθεί. Το e-mail του blog είναι info@plomarinews.gr

Το βίντεο και ακολουθούν φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

glezos-kyritsi

tsipras-glezos-malliaros

glezos-theofilos

tsipras-kyritsi-georgoulas

tsipras-lopari

georgoulas-omuilias

kyritsi-omuilias2

kyritsi-papgis

tsipras-kosmos

tsipras-kosmos2

tsipras-kosmos3

tsipras-koumlelis

tsipras-omilia

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here