Home Δελτία Τύπου Προχωρά η κίνηση για τους ανασφάλιστους του Ο.Α.Ε.Ε.(ΤΕΒΕ) στο Πλωμάρι

Προχωρά η κίνηση για τους ανασφάλιστους του Ο.Α.Ε.Ε.(ΤΕΒΕ) στο Πλωμάρι

455
0

Αγαπητοί επαγγελματίες, μετά από τις 2 ανοιχτές συνελεύσεις εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών που έγιναν στην καφετέρια Υδροχόος, έχουμε ήδη δημιουργήσει μια ομάδα 35 ατόμων στην περιοχή Πλωμαρίου

οι οποίοι μαζί με την βοήθεια και την καθοδήγηση της πανελλαδικής ομάδας (Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε.) προχωράμε συλλογικά σε έναν αγώνα από κοινού κατά του Ο.Α.Ε.Ε. και της απάνθρωπης μεταχείρισης απέναντι στους επαγγελματίες.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και του Καλλικράτη τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο νησί μας ο τζίρος έχει πέσει δραματικά. Σε πολλές περιπτώσεις ο τζίρος έχει υποστεί πτώση έως και 70% ενώ την ίδια στιγμή οι φόροι τα χαράτσια και άλλες αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης έχουν φέρει αρκετούς από εμάς τους επαγγελματίες αλλά και τους απλούς ανθρώπους σε απόγνωση.

Είναι πάμπολλες οι φορές που στην καθημερινή μας κουβέντα έρχονται οι ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά χωρίς κάποιος να μπορεί να δώσει μια απάντηση.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που οι σύνηθες ερωτήσεις του τύπου τι θα γίνουμε η τι θα κάνουμε έχουν απάντηση.

Κινούμαστε λοιπόν συλλογικά, συντονισμένα και μεθοδικά κατά του Ο.Α.Ε.Ε. ενός οργανισμού που έχει πάρει την μορφή βρικόλακα και σε κάθε μεμονωμένη κίνηση επαγγελματία, έδειξε το πιο ψυχρό και απάνθρωπο πρόσωπο του. Διότι οι (ρυθμίσεις) οι οποίες έχουν βγει κατά καιρούς απλούστατα δεν εξυπηρετούν.
Όλοι οι επαγγελματίες δεν είναι το ίδιο, δεν έχουν τους ίδιους τζίρους είτε λόγω του είδους της επιχείρησης, είτε λόγω οικογενειακής κατάστασης, είτε λόγω γεωγραφικής περιοχής.κ.τ.λ. Κάθε αγορά έχει την δική της ιδιομορφία ανάλογα σε πιο σημείο του νησιού βρίσκεται.

Εμείς λοιπόν ( η ομάδα επαγγελματιών στην περιοχή του Πλωμαρίου) αποφασίσαμε και ορίσαμε τον Δικηγόρο Παράσχο Απ. Σαμαρά ως αντιπρόσωπό μας που μαζί με την πανελλήνια ομάδα που έχει δημιουργηθεί γι αυτόν το σκοπό θα δρομολογήσει τα διαδικαστικά ώστε να επισπεύσουμε την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε αυτήν την προσπάθεια η τοπική συντονιστική επιτροπή θα σας καθοδηγήσει με την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και τις αιτήσεις ώστε να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν στον Δικηγόρο, ο οποίος με την σειρά του θα τα καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών ξεκινάει από σήμερα 23/04/14 και τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα βρείτε στο φωτογραφείο φλασάκι του Μανώλη Λαγουτάρη και στο κατάστημα καλλυντικών Studio Aesthetics της Ευαγγελίας Χατζηκυριάκου, όπου και θα σας δώσουν περισσότερες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε.

Τα μέλη της ομάδας θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού ήδη προϋπάρχει κατάσταση με τα τηλέφωνα η άλλος τρόπος επικοινωνίας, όμως όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για τα δρώμενα η για να ζητήσουν πληροφορίες για τρίτα πρόσωπα είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Πιστεύουμε ότι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για την ενημέρωση που θα υπάρχει κατά καιρούς μπορούν να ζητήσουν να γίνουν μέλος στην κλειστή τοπική ομάδα στο facebook που έχει δημιουργηθεί για αυτόν το σκοπό. (Ο.Α.Ε.Ε.Π.) ή για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των ανασφάλιστων του Ο.Α.Ε.Ε. www.oaeevictims.blogspot.gr

Σας ευχαριστούμε.
Η συντονιστική επιτροπή

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here