Home Βίντεο Βίντεο: Το τροπάριο της Κασσιανής από χορωδία στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

Βίντεο: Το τροπάριο της Κασσιανής από χορωδία στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

1120
7

Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014, η μικτή χορωδία που διευθύνει ο χοράρχης Γιώργος Μιχαλέλλης, υμνεί το Τροπάριο της Κασσιανής στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής. Γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα έσμιξαν ξανά

όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, κάποιοι επέστρεψαν για τις διακοπές του Πάσχα κάποιοι άλλοι είναι μόνιμα εδώ κοντά μας.

Όπως έχει καθιερωθεί, λίγο πριν ξεκινήσει η χορωδία να υμνεί το τροπάριο, σβήνουν τα περισσότερα φώτα εντός της εκκλησίας.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. Mπράβο στο PLOMARINEWS για την συνεχή κάλυψη σε καθετί όμορφο που συμβαίνει στο Πλωμάρι όπως αυτό που αισθάνθηκε ο κόσμος την Μεγάλη Τρίτη με το ξεχωριστό τροπαριο της Κασιαννής.Καλή Ανάσταση σε όλους!

  2. Πολύ καλή ανάρτηση και μπράβο στο site που τιμά την κωμόπολη μας. Η ατμόσφαιρα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής υπήρξε ιδιαίτερα κατανυκτική κατά τη διάρκεια όλης της Μεγάλης Εβδομάδας. Το βράδυ της Ανάστασης όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη ρίψη βεγγαλικών. Επειδή έχουν σημειωθεί θάνατοι και ακρωτηριασμοί-και στο νησί μας-εξαιτίας του βάρβαρου αυτού εθίμου, πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε μέτρα για την περιστολή του. Η αστυνομία πρέπει να πάψει να είναι απούσα…

  3. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ κ.ΜΙΧΑΛΕΛΛΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

  4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΙΜΟ ΣΤΟ FACE KAI ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΥΨΗ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

  5. Αληθώς ανέστη. Είναι κοινοποιήσιμο μπορείτε να το στείλετε οπουδήποτε σε όλα τα social media.

  6. megale giorgo eisai o protos. na ta doyn kapooi deithen eksypnoi.h agia paraskey se kathe akoloytheia gemath yiati exei kai kaloys iereis kai xorodia proth.bravo eyge

  7. DASKALE MEGALE GIORGO EISE O PROTOS. DEN XORTENO NA TO AKOYO.MAKARI NA KATAFEREIS NA KSANARTHEIS EDO STH NOTIO AFRIKH. MHLANE AKOMA YIA TO PSALSIMO SOY APO TO 2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here