Home Ενημερώσεις Λέσβος & Μύκονος: Δύο ελληνικά νησιά στη λίστα με τους τοπ προορισμούς...

Λέσβος & Μύκονος: Δύο ελληνικά νησιά στη λίστα με τους τοπ προορισμούς για γκέι ζευγάρια

1550
5

Tην Μύκονο και τη Λέσβο προτείνουν ως ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος στο ομοφυλόφιλα ζευγάρια οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες. Τη λίστα με τους προτεινόμενους ιδανικούς προορισμούς συμπληρώνουν το Μπράιτον, το Μαϊάμι, το Σίδνεϊ. το Κέιπ Τάουν, το Πουκέτ και το Σαν Φρανσίσκο.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Βρετανίας (ABTA) συνέταξε αυτή τη λίστα με προτάσεις για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, με αφορμή το ότι στην Αγγλία και στην Ουαλία τελούνται πλέον γάμοι ομοφυλοφίλων, καθώς το Σάββατο 30 Μαρτίου ενεργοποιήθηκε και τυπικά ο σχετικός νόμος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 7.000 ζευγάρια του ίδιου φύλου θα υπογράφουν ετησίως σύμφωνο συμβίωσης στην Αγγλία, αρχής γενομένης από το 2014.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. ΠΑΝΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛ ΑΣ ΕΡΚ ΣΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡ
    Α Τ ΔΙΞΟΥ ΤΙ ΜΠΝΕ

  2. Φίλε γία δές κμούρς καί άσε μας μιά ζωή χοργιακς θά μείνς σά τό Bambug tsoglan

  3. μπράαααβο φοβερή ατάκα!!!!
    ……………………..
    Ευχόμαστε μόνο, μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ που στάλθηκαν στο μπλοκ και σε δυο συμπολίτες μας, από τον δικηγόρο της γνωστής Εταιρείας
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Κουρνελιατών (!!!),
    να μην μένουμε από δω και πέρα MONO σε τέτοιου είδους ενημερώσεις.
    Το “plomarinews” ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ.
    Και να μην υποκύψει σε εκφοβισμούς

  4. ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΛΩΜΑΡΙ ΕΚΤΟΣ .ΕΔΩ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΣΤΟΥ ΠΛΟΥΜΑΡ ΤΣΙ ΜΠΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΙΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ..ΑΡΑ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ SEX MACHINES ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ STREAT s ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΟFF ROAD ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here