Home Uncategorized Ο Δήμαρχος Λέσβου “έσκασε μύτη” χτες του Αγίου Νικολάου στο Πλωμάρι

Ο Δήμαρχος Λέσβου “έσκασε μύτη” χτες του Αγίου Νικολάου στο Πλωμάρι

909
1

Το παρακάτω δελτίο τύπου λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου, το οποίο μας ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος ήρθε στο Πλωμάρι μαζί με τον αντιδήμαρχο Πλωμαρίου-Γέρας Προκόπη Γημνάγο και συνοδευόταν επίσης από την νέα πρόεδρο του Πλωμαρίου την κυρία Νέντα Καμπάνη.

Ο Δήμαρχος Λέσβγου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, Προκόπη Γυμνάγο και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, Νέντα Καμπάνη παρέστη την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, το πρωί, στις εκδηλώσεις για τη μεγάλη εορτή του Πολιούχου του Πλωμαρίου, Αγίου Νικολάου.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία, στη δοξολογία για τις Ναυμαχίες Έλλης και Λήμνου και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου και των Ιερών Λειψάνων.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου

*Το έχουμε πει ξανά  πολλές φορές, οι διοικούντες που έχουμε είναι ότι πρέπει για τέτοιου είδους πράγματα, δηλαδή για θρησκευτικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας, εγκαίνια και άλλες κοσμικές συγκεντρώσεις και παρελάσεις. Λύσεις στα προβλήματα δε βλέπουμε να δίνονται…

Facebook comments:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here