Home Ενημερώσεις Εορτή Αγίου Νικολάου σήμερα χρόνια πολλά – Νέα στήλη “Μηχανή του χρόνου”

Εορτή Αγίου Νικολάου σήμερα χρόνια πολλά – Νέα στήλη “Μηχανή του χρόνου”

839
4

Καταρχήν ευχόμαστε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, με αφορμή της σημερινή εορτή του Αγίου Νικολάου, που είναι και πολιούχος του Πλωμαρίου. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου στο Πλωμάρι στις 6 Δεκεμβρίου 1990. Σήμερα λοιπόν εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στο Plomarinews, με τίτλο “Μηχανή του χρόνου” όπου θα παρουσιάζουμε παλιές εικόνες από το Πλωμάρι και τα χωριά του, οπτικοακουστικό υλικό από παλιές βιντεοκασέτες και άλλα σημαντικά έγγραφα και ηχητικά αποσπάσματα.

Σταδιακά έχουμε ξεκινήσει την ψηφιοποίηση όλου αυτού του υλικού. Ήδη αρκετές φωτογραφίες έχουν ανέβει στο facebook και στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστούν και στο blog.

Επίσης μπορεί όποιος από τους αναγνώστες-αναγνώστριες να μας στείλει υλικό και να το δημοσιεύσουμε για τη στήλη ή ακόμα να μας ζητήσει τη συνδρομή μας στην ψηφιοποίηση του. Πληροφορίες στο e-mail info@plomarinews.gr

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. ¨Κλεμμένος΄’ ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ Ε;ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΗ ΑΤΑΚΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…Καλή επιτυχία πάντως!

  2. Μηχανή του χρόνου υπάρχει και ταινία. Ναι η εκπομπή είναι επιτυχημένη και μ’ αρέσει πολύ, αλλά δε θεωρώ ότι κάνω κλοπή του τίτλου, είναι κάτι γενικό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here