Home Ενημερώσεις Έκλεισε και το σχολείο στο Νεοχώρι – Ταλαιπωρία για τους μαθητές

Έκλεισε και το σχολείο στο Νεοχώρι – Ταλαιπωρία για τους μαθητές

1315
2

Στο δημοτικό σχολείο στο Νεοχώρι δεν έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Μετά το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου στο Παλαιοχώρι κατά την προηγούμενη χρονιά, φέτος έκλεισε και το σχολείο στο Νεοχώρι. Οι μαθητές που φοιτούσαν στο σχολείο θα αναγκάζονται τώρα να υποστούν την ταλαιπωρία των καθημερινών μετακινήσεων με λεωφορείο. Κρίμα!! Τα χωριά μας ερημώνουν. Τα 7χρονα, 8χρονα, 9χρονα παιδιά είναι υποχρεωμένα να ξυπνούν από τις 6.30 το πρωί και να είναι στους δρόμους ως τις 3 το μεσημέρι. Αλήθεια, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι;

Αναγνώστης του Plomarinews.gr

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΑΟΙ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.,ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ……..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ.ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ (ΣΩΤΗΡΑ)ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ.ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ…..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here