Home Εφημερίδες - Περιοδικά Βραβείο από τους Βούλγαρους για το ούζο Ι. Αρβανίτη

Βραβείο από τους Βούλγαρους για το ούζο Ι. Αρβανίτη

810
0

Ένα θέμα από την εφημερίδα Εμπρός: Το ούζο Πλωμαρίου «Ισιδώρου Αρβανίτου» επιβράβευσαν οι ειδικοί της αγοράς αλλά και οι καταναλωτές στη Βουλγαρία, μέσα από το πρόγραμμα «Superbrands», που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά. Συγκεκριμένα, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Ποτό», επιβεβαιώνοντας την έντονη παρουσία του και στις διεθνείς αγορές. Τα τελευταία πέντε χρόνια το ούζο Πλωμαρίου «Ισιδώρου Αρβανίτου» παρουσιάζει ιδιαίτερα δυναμική ανάπτυξη στην αγορά της Βουλγαρίας και έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του, βάσει μεριδίου στην αγορά, ως ενός από τα μεγαλύτερα εισαγόμενα ποτά της χώρας.

Η οργάνωση «Superbrands» ιδρύθηκε το 1995 ως ένα ανεξάρτητο σώμα που επικεντρώνεται στην προώθηση, αναγνώριση και επιβράβευση των εμπορικών σημάτων που ξεχωρίζουν στις διεθνείς αγορές.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε περισσότερες από 70 χώρες, ανάμεσά τους και η Βουλγαρία.
Στη φετινή διοργάνωση στη Βουλγαρία συμμετείχαν συνολικά 500 προϊόντα, χωρισμένα σε 29 κατηγορίες. Η επιλογή των βραβευθέντων γίνεται από ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών, που περιλαμβάνει εκπροσώπους από το χώρο της διοίκησης, του μάρκετινγκ και των Μ.Μ.Ε., σε συνδυασμό με τη διαδικτυακή ψηφοφορία, κατά την οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την αγαπημένη τους μάρκα. Τα στοιχεία που εξετάζονται για κάθε προϊόν που συμμετέχει στο «Superbrands», είναι η θέση του στην αγορά, η μακροβιότητά του, η φήμη του, η πιστότητα των καταναλωτών και η συνολική αποδοχή του από την αγορά.
Ας σημειωθεί ότι το ούζο Πλωμαρίου «Ισιδώρου Αρβανίτου» εξάγεται σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού (ΗΠΑ, Γερμανία, Βουλγαρία, Καναδά, Αυστραλία, Κύπρο, Κίνα, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Τουρκία, Αυστρία, Φινλανδία, Ισραήλ, Βραζιλία, Ιράκ, Ρουμανία και Ελβετία).

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here