Home Αθλητικά Τετραπλό Δοκάρι στο παιχνίδι Πανανικολής Ερεσού – Αιγέας Πλωμαρίου!

Τετραπλό Δοκάρι στο παιχνίδι Πανανικολής Ερεσού – Αιγέας Πλωμαρίου!

1093
2

Μια πάρα πολύ σπάνια φάση έγινε στον αγώνα την περασμένης αγωνιστικής, μεταξύ των ομάδων Παπανικολής Ερεσού – Αιγέας Πλωμαρίου. Παίχτης του Αιγέα σούταρε και η μπάλα χτύπησε 4 φορές στα δοκάρια της εστίας του Παπανικολή, χωρίς τελικά να καταλήξει στα δίχτυα!

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φάση το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Για την ιστορία νικητής αναδείχτηκε ο Παπανικολής με σκορ 2-1.

Αρχική δημοσίευση βίντεο από τους συνεργάτες μας του lesvospost.com

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ highlights.ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΟΤΑΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑΚΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΣΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΟΤΑΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΟΥΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΟΥΤ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΟΥΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΤΟ ΑΟΥΤ.
    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.Η ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ

  2. Ακριβώς γ’ αυτό το λόγο ήταν σημαντική η παρουσία της κάμερας του Plomari News σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και σε κάποια εκτός έδρας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here