Home Ενημερώσεις Κατσικάκι γεννήθηκε με Οχτώ Πόδια!

Κατσικάκι γεννήθηκε με Οχτώ Πόδια!

1045
2

Κατά καιρούς όπως θα έχετε δει ή διαβάσει στην τηλεόραση και στις ιστοσελίδες, έχουν γεννηθεί διάφορα περίεργα πλάσματα με γενετικές διαταραχές. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κατσικάκι με οχτώ πόδια που γεννήθηκε στο Πλωμάρι πριν από λίγες ημέρες.

Το άτυχο ζώο γεννήθηκε νεκρό, έχοντας μια πληγή στο κεφάλι του και κατά πάσα πιθανότητα, έπασχε από γενετική διαταραχή. Κάποιος το αποκάλεσε “Χταπόδι”. Σύμφωνα με μαρτυρία συμπολίτη μας, έχει γεννηθεί ξανά κατσικάκι με εφτά πόδια στην περιοχή του Πλωμαρίου.

katsikaki-8-2

Παρόμοιο πλάσμα με οχτώ πόδια είχε γεννηθεί στην Παλαιστίνη σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα από το newsbear.blogspot.gr:

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από ερασιτεχνική κάμερα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2012, στην Παλαιστίνη και συγκεκριμένα στη Λωρίδα της Γάζας, δείχνει ένα περίεργο «πλάσμα» που μοιάζει με κατσίκα.

Το ζώο πάσχει πιθανότατα από γενετική διαταραχή, γιατί γεννήθηκε με οκτώ πόδια και πρόσωπο με ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Η διάρκεια του βίντεο είναι περίπου ένα λεπτό, ενώ προβάλλεται και από το youtube. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους πλάσματα με γενετικές ανωμαλίες έχουν βρεθεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το διαδίκτυο, το «πλάσμα» μεταφέρθηκε σε ερευνητικό κέντρο, προκειμένου να εξεταστεί.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. […] νεκρό, με μια πληγή στο κεφάλι του, όπως αναφέρει τοplomarinews.gr και λόγω της δυσμορφίας του κάποιος κάτοικος το […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here