Home Ενημερώσεις Θετικός για την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μουτζούρη ο Δήμαρχος Πλωμαρίου

Θετικός για την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μουτζούρη ο Δήμαρχος Πλωμαρίου

478
2

Θετικός για την περίπτωση υποψηφιότητας του Πρύτανη κ. Κώστα Μουτζούρη είτε για Δήμαρχου Λέσβου είτε για Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Πώς να μην ήταν άλλωστε, στο ίδιο κόμμα ανήκουν, πατριώτες είναι και μπορεί να τον βάλει στον συνδυασμό ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο. Η δήλωση του Δημήτρη Βαρβαγιάννη έγινε αμέσως μετά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου αποφασίστηκε και η κοινή γραμμή για την στήριξη της πρότασης για δημιουργία Δήμου στο νότιο τμήμα του νησιού μας.


Οι δηλώσεις Βαρβαγιάννη: Προσωπικά, κι ανεξάρτητα απ’ τις εξελίξεις, θέλω να υπογραμμίσω ότι θα στηρίξω με κάθε τρόπο υποψηφιότητα του πατριώτη μας Κώστα Μουτζούρη, είτε σε δήμο, είτε σε Περιφέρεια, εκτιμώντας ότι η προσφορά του από οποιαδήποτε θέση θα είναι πολύτιμη για τον τόπο μας.» Σχόλιο: Βέβαια το να στηρίζεις μια τέτοια υποψηφιότητα σημαίνει ότι ξέρεις από πριν ότι μπορεί να συμβεί για τον αριθμό των Δήμων στο νησί μας. Ακόμα και έτσι όμως σκεφτείτε πόσο ωφελημένο μπορεί να βγει το Πλωμάρι, εάν έστω και με έναν Δήμο στο νησί της Λέσβου, ο Δήμαρχος να είναι Πλωμαρίτης και πόσο καλό μπορεί να μας κάνει σε θέματα έργων και υποδομών. Και τόσα χρόνια δεν νομίζω το Πλωμάρι να είδε άσπρη μέρα. Ας κρατάμε μικρό καλάθι λοιπόν και βλέπουμε, γιατί μέχρι τώρα όλοι φαγώνονταν για να γίνει η έδρα στο Πλωμάρι, τώρα δεν μας έχει μείνει ούτε αυτό.

Bookmark and Share
Στείλτε Το Θέμα Στο Profil Σας Στο Facebook

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Η ισχύς εν τη ενώση! Χαίρομαι που βλέπω, μετά από πολύ καιρό, μία σύμπνοια απόψεων στο Πλωμάρι. Ο αγώνας για τον τρίτο Δήμο θα είναι πολύ δύσκολος αλλά θα είναι και ευκαιρία να ενωθούμε παλεύοντας! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε έναν επιφανή άνδρα, όπως τον κ. Κώστα Μουτζούρη, σε πολιτική θέση στο νησί μας!

  2. Δεν θα συμβάλω σε τέτοια παιχνίδια εντυπώσεων, κάποιον <> διακομματικών λούμπεν, σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχω και δεν πρέπει να συμμετέχει κανένας Πλωμαρίτης σε εκλογές που θα γίνουν κάτω από 3-4 Δήμους για την Νήσο Λέσβο!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here