Home Αθλητικά Αιγέας Πλωμαρίου – Αναγέννηση Γέρας 0-1(Βίντεο)

Αιγέας Πλωμαρίου – Αναγέννηση Γέρας 0-1(Βίντεο)

798
0

Δε τα κατάφερε ο Αιγέςα Πλωμαρίου στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας, χάνοντας με σκορ 0-1. Η ομάδα του Πλωμαρίου αυτή τη φορά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που έχασε στον γήπεδο της Γέρας από την Αναγέννηση με σκορ 9-1 για το θεσμό του κυπέλλου Λέσβου. Παρά το ότι από την αρχική ενδεκάδα απουσίαζαν οι Μουτσουγιάννης, Χαλδέζος, Γιαννίκος οι οποίοι ήταν στον πάγκο και ο Γιώργος Μαμάκος που λόγω τραυματισμού ήταν εκτός αποστολής, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και για μεγάλο διάστημα είχε τον έλεγχο, με κορυφαία στιγμή το σουτ του Γιαννίκου στο δοκάρι. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, ήταν ο Μαλακός, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια λίγο έξω από την περιοχή, αδειάζοντας έναν αμυντικό βρήκε το χώρο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Τσιγγένε.

Υπάρχουν κάποια παράπονα από την διαιτησία, ο Χαλδέζος που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε με απευθείας κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο, για το οποίο έκρινε ο διαιτητής ότι έπρεπε να τον στείλει στα αποδυτήρια και έτσι ο Αιγέας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίχτες και από το σημείο της αποβολής δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αφού αποσυντονίστηκε, ενώ σε αντίστοιχο και πιο σκληρό μαρκάρισμα παίχτη της Γέρας σε παίχτη του Αιγέα δόθηκε κίτρινη κάρτα, επίσης παράπονα υπάρχουν για κάποια ανάποδα σφυρίγματα και για τη συμπεριφορά του Δελόλμα, ο οποίος διαμαρτυρόταν σε πολλές περιπτώσεις , χωρίς ο διαιτητής ποτέ να του δείξει την κίτρινη κάρτα.

Ευτυχώς αυτή τη φορά οι άνθρωποι του Αιγέα κράτησαν τη ψυχραιμία τους, ο διαιτητής Βουλγαρέλλης κατάφερε να γίνει το αρνητικό πρόσωπο του αγώνα και να αποδοκιμαστεί έντονα από τους φιλάθλους. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το γκολ και όλες τις φάσεις από τον αγώνα.

Το βίντεο και ακολουθούν και φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here