Home Εκδηλώσεις Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής Για Φιλανθρωπικούς σκοπούς

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής Για Φιλανθρωπικούς σκοπούς

534
0

Με τη συμμετοχή του Πλωμαρίτη π. Νικόδημου Καβαρνού. Το «Μερόπειον» & οι «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΗΣ» με τις σεπτές ευλογίες της ΑΘΜ του Πατριάρχη και Πάπα Αλεξανδρείας κ.κ Θεοδώρου του Β΄ και την συνεργασία και σύμπραξη του οικείου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουρούντι, Ρουάντας και Ανατολικού Κογκό κ. Σάββα, ανέλαβε την πρωτοβουλία της ανέγερσης σχολείων στο Μπουρουντί, αρκούν μόνο30.000 euro για να ανεγερθεί και να ολοκληρωθεί ένα σχολείο 600 παιδιών. Βάλαμε στόχο να πετύχουμε το χτίσιμο τουλάχιστον ενός σχολείου. Η υλοποίηση και ανέγερση θα πραγματοποιηθεί από την ΜΚΟ «Άνθρωποι Αγάπης» που ήδη δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη χώρα αυτή ( λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http://www.lovepeople.gr ), πάντοτε κάτω από την καθοδήγηση του Επισκόπου κ.Σάββα και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο π. Νικόδημος Καβαρνός, μαζί με τον κ. Γεώργιο Δεμελή προσφέρθηκαν ευγενικά να ηχογραφήσουν έναν ψηφιακό δίσκο με επίκαιρους Βυζαντινούς Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος με τίτλο «ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ», του οποίου τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου και ερμηνεία κάποιων από τους Ύμνους αυτούς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μεροπείου, στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, έναντι του Ηρωδείου, κάτω από το βράχο της ακροπόλεως.

Μπουρούντι. Κεντρική Αφρική.
Ένα μικρό παιδί – σαν το δικό σου και το δικό μου – λαχταρά το αυτονόητο.
Γνώση. Μάθηση. Ένα σχολείο…
Έλα να το κτίσουμε μαζί . Είναι απλό..
Χάρισε στους φίλους σου φέτος το Πάσχα το ωραιότερο δώρο !!!

Το CD «ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ» με τους ωραιότερους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας ερμηνευμένους μοναδικά από τον π. Νικόδημο Καβαρνό και κ. Γεώργιο Δεμελή, που διαθέτει όλα τα έσοδα για τον σκοπό αυτό .Το μέλλον των παιδιών που έχουν ανάγκη…..

Κατα τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας το βίντεο που θα γυριστεό με τα κομμάτια θα προβάλλεται στα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια ΕΤ1, ΕΤ2, ΕΤ3. Ο Ο δίσκος έχει διανεμηθεί σε όλα τα δισκοπωλεια.

Πηγή: http://www.tralala.gr

*Ο π. Νικόδημος Καβαρνός Κατάγεται και έχει μεγαλώσει στο Πλωμάρι Λέσβου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here